avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Note scrise
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Note scrise

Buna seara.
Sunt implicat intr-un proces pt. executare silita , care a avut 3 termene , toate amanari. As fi vrut sa imi modific actiunea , stiu ca se poate la primul termen , dar nu am putut spune nimic pana acum , toate amanarile au fost cerute de partea adversa si au fost fara discutii. Daca la urmatorul termen imi voi modifica cererea , ma tem ca vor cere iar amanare .
Pot depune ceva in scris , prin registratura sau posta , eventual sa comunic si partii adverse , ca la termenul din ianuarie sa nu se amane iarasi ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:52, 5 Decembrie 2012
Puteti depune modificarea actiunii inca de pe acum numai ca nu va fi comunicata catre partea adversa.

Nu stiu daca mai sunteti in termen sa o depuneti insa. Modificarea se face la primul termen de judecata cu procedura completa. Chiar daca au existat motive de amanare tot trebuia sa o depuneti la dosar, in acest fel fiind mai multe motive de amanare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare fara discutii Corina Dina Corina Dina Inaintea primului termen intr-un litigiu in care am calitatea de parat am studiat dosarul si am constatat ca reclamantul a depus , o data cu raspunsul la ... (vezi toată discuția)
Modificare actiune dare in judecata sonia54 sonia54 Am dat in judecata societatea pentru anularea deciziei de concediere. In cererea de dare in judecata am cerut mai multe lucruri si acum as dori sa modific, ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)