avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema - intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema - intabulare

Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. suntem 2 frati, fiecare am primit de la parinti o casa, ambele in aceeasi curte. Fratele meu a primit prin judecatorie, o casa si jumatate din teren in anul 2008: mai exact, vanzare-cumparare cu pastrare de uzufruct pt parinti, atat cat traiesc. Eu a primit tot prin judecatorie, in anul 2013, vanzare cumparare cu pastrare de uzufruct. Tatal meu a murit in de cativa ani, iar noi dorim sa intabulam pe noi. Cum sa procedam? avem actele ce tin loc de vanzare-cumparare prin judecatorie. La primarie suntem noi. Intabularea a facut-o tatal nostru, pe el, in anul 2013, cand mi-a vandut mie. In anul 2008 a vandut fara intabulare, nefiind necesara la acel moment, din ce am inteles.


Va multumesc pentru rabdare!

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager....evacuare lolipop lolipop Buna Ziua ! Parintii mei si fratele meu, au incheiat un contract vanzare-cumparare cu uzufruct viager, si traiesc impreuna in aceeasi casa. Contractul, ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager adriana marilena adriana marilena Am cumparat de la bunica cu contract de vanzare-cumparare casa si terenul , bunica ramanad cu dreptul de uzufruct viager. In acelasi act mama mea a cumparat ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)