avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Acum 9 ani am achiziționat o casa, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Acum 9 ani am achiziționat o casa, neavând ...

Bună dimineața.
Acum 9 ani am achiziționat o casa, neavând gard cu vecinul din dreapta locuinței mele(el nu a locuit niciodată în acel imobil), m-am apucat de construit eu gardul. Fiind informat greșit de către vânzătorul casei cu privire la limitele terenului meu, am făcut greșeală sa construiesc un gard solid pe proprietatea vecinului meu (am intrat circa 1 m pe proprietatea dumnealui, însumând 30 metri în total). Am discutat cu vecinul, el este de acord sa îmi vândă acea bucata de teren. Mi-ar fi de mare ajutor dacă ați putea să îmi spuneți cum pot legaliza această tranzacție, astfel încât sa nu am probleme în cazul în care dumnealui va vinde cândva casa plus terenul rămas. Va mulțumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Casa prea aproape de gard Bergero Bergero Buna ziua, Intentionez sa achizitionez o casa construita in 2010 dar care nu a fost locuita pina in prezent. Proprietarul fiind plecat in strainatate, nu ... (vezi toată discuția)
Legislatie constructii citiasi citiasi Buna ziua, Construiesc un gard mai atipic. E din beton (cu fundatie solida, stalpi si centura). El separa o bucata din curtea mea, Aceasta ii revine prin ... (vezi toată discuția)
Constructie gard pe hotar terasat - cui ii revine obligativitatea? m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Terenul meu se afla pe un deal terasat, diferenta de nivel intre proprietatea mea si cea a vecinului este de apx. 1,6 metri, el fiind situat mai ... (vezi toată discuția)