avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat un teren impreuna cu o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat un teren impreuna cu o casa batraneasca. ...

Buna ziua! Am cumparat un teren impreuna cu o casa batraneasca. Acum am constatat ca schita cadastrala este gresita:strazile sunt gresite, numele unui vecin e gresit. Simensiunile terenului nu corespund. Am descoperit acest lucru cand am masurat ca sa fac gard intre mine si proprietarul care a vandut terenul. Ce sanse am ca sa remediez problema? Cui ar trebui sa ma adresez? Daca cumpararea terenului a fost facuta in urma cu mai bine de un an, il pot trage la raspundere pe fostul proprietar? Din discutia cu el, am dedusca el stia ca este gresita schita si sustine ca masuratorile au fost facute acum 10 ani in urma.
Multumesc anticipat de raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe terenul in propietate Lucy Mcc Lucy Mcc Detin un teren cuparat in 2004 cind s-a facut dezmembrare la o suprafata mai mare detinuta de doi fati. Dupa achizitionare unul din fostii propietari a ... (vezi toată discuția)
Gard vecini teocris72 teocris72 buna ziua,am si eu o intrebare .Am cumparat o casa anul trecut in octombrie ,casa nou construita ,inceputa constructia din 2011.sunt 5 case la fel ,construite ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bogalina bogalina Am cumparat de curand un lot de teren in suprafata de 563 mp dintr-un lot mare de 4000mp(4033 la masuratori).Conform procedurii,am facut intarusarea terenului ... (vezi toată discuția)