avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am o intrebare despre urmatoarea cerere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am o intrebare despre urmatoarea cerere pentru judecata ...

Buna ziua! Am o intrebare despre urmatoarea cerere pentru judecata in lipsa prezentei mele, este corect modul de scriere sau trebuie modificat ceva? Va rog sa ma ajutat. Este vorba de recuperarea cheltuielor de judecata dintr-un proces anterior (proces: cerere de valoare redusa)

In antetul paginii in partea stanga voi preciza numarul dosarului si completul de judecata.

Domnule presedinte,
Subsemnatul ... cu domiciliul ... in calitate de reclamant in dosarul .... cu termen la ..... va rog sa admiteti judecarea cauzei in lipsa si pe baza probelor anexate la dosar si anume chitanta .., ordin de plata.. conform art 223 alin 3
data si semnatura.

Va multumesc frumos tuturor!
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
IonescuEduard, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:47, 11 Aprilie 2021
Este suficient cum ati formulat dvs nu există ,,modele impuse" .important este să rezulte nr dosarului si ce anume doriti..
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere judecata in lipsa nikky2285 nikky2285 Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un model cerere pentru a nu ma mai prezenta la proces intr-un dosar unde sunt parte vatamata dar nu m-am ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru repunerea pe rol a unei cauze suspendate pentru lipsa partilor gabriela_munteanu gabriela_munteanu In urma neprezentarii niciuneia dintre parti la primul termen de juddecata a procesului de divort, acesta a fost suspendat. Ce trebuie sa contina cererea pe ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca în lipsã un litigiu de muncã? dorudoru dorudoru Am o cunostiinta care in data de 17.12.2013 are primul termen de judecata Litigiu de munca pentru neacordarea drepturilor salariale. Atat faptul ca persoana in ... (vezi toată discuția)