avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto, talon adresa neschimbata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto, talon adresa neschimbata

Bună ziua!
As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, astfel încât adresa din CI nu mai este aceeași cu cea din talon (e în același judet). Am achitat impozitul la zi pentru masina la vechea adresa. Întrebarea este: voi obține stampilele fiscale (de la adresa veche unde e trecuta masina) cum ca nu am datorii pe contractul de vânzare cumpărare sau risc sa fiu obligata sa o transcriu/inmatriculez pe noua adresa pentru a o putea vinde?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
LaviniaGusu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:49, 13 Aprilie 2021
Puteti sa vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)