avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere pensie alimentara fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere pensie alimentara fara divort

Buna ziua! Pot obtine pensia alimentara pt copil, fara divort? Locuim toti 3 impreuna, eu sunt in somaj tehnic si sotul refuza sa imi dea bani pt alimentatia si educatia copilului. Daca in aceasta situatie am dreptul de a obtine pensie alimentara, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
nicoletabu, utilizator
Se poate dar aveți nevoie de avocat.
Este un proces destul.de sensibil juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ella-nicolae ella-nicolae Buna ziua, Sunt divortata din 2012, cand copilul avea 2 ani. In prezent copilul are 6 ani. De la divort si pana in prezent fostul sot a respectat programul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară minor în timpul căsătoriei Nelly37 Nelly37 Acum 11 ani am divortat si am obtinut custodia minorului, primind pensie alimentara. După un an, m-am recasatorit cu tatal minorului si la insistentele lui, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele ... patrichenicuta patrichenicuta Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele doar pt pensia alimentara a copilului?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)