avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele ...

Buna ziua daca nu sunt divortata cu acte ,pot sa depun actele doar pt pensia alimentara a copilului?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: patrichenicuta , utilizator 22:56, 19 Ianuarie 2023
da, puteti cere doar pensie de intretinere. Ca si acte, copie biletin, certificat de casatorie, nastere copil, cererea, taxa de timbru 20 de lei.
Daca tatal nu isi indeplineste obligatia de intretinere a minorului, nu conteaza daca dvs sunteti impreuna sau divortati ca soti. Ceea ce conteaza este dreptul copilului la cea mai buna intretinere si educare.
Procesul poate fi complicat daca locuiti impreuna.
Va trebui sa dovediti ceea ce sustineti ceea ce este cu mult mai dificil decat pare la o prima vedere...

In caz de divort lucrurile sunt mult mai simple decat in acest caz.

Depinde si unde va judecati si de mai multe lucruri...
Fara avocat angajat aveti sanse mari sa pierdeti procesul, in opinia mea.

Scris din Bucuresti 2023
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu nu locuim împreună, el e in Romania iar eu cu copilul in Marea Britanie

Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi cunosc drepturile mele ca sotie in mariaj ! jewelled jewelled Sunt casatorita din 2002 cu tatal fiicei mele dar locuim impreuna din 1996. Casa este achizitionata de sotul meu inainte de casatoria cu mine (in mariajul sau ... (vezi toată discuția)
Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)