avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Soțul meu lucrează la primăria din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Soțul meu lucrează la primăria din comună pe ...

Bună ziua! Soțul meu lucrează la primăria din comună pe postul de paznic fochist.Au primit telefoane si cartele telefonice cu abonament fiecare salariat.Luna trecută a fost informat de contabila sefă că are de plată, către.primărie suma de 3782 de lei deoarece a depăsit minutele prevăzute in abonament.Luna aceasta i.a pus poprire pe salariu 344 de lei .Vreau sa vă intreb ,ce pot să fac ? Salariul lui este de 1900 de lei.De la primărie i.a dat doar desfăsurătorul convorbirilor telefonice pe o lună( ultima) unde intr.adevăr avea 500 de lei de plată.Nu i.au.zis in câte luni a însumat această sumă ,de 3782 de lei și nici nu a fost inștiințat de la prima lună când a depăsit minutele.,ca să nu se ajungă aici. I.a dat o instiintare scrisă de luare la cunostința pe care el a semnat.o .Nu mai pot de ciudă!
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
izabelalungu, utilizator
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 11:57, 13 Aprilie 2021
In momentul in care i s-a predat telefonul, probabil a fost semnat si un proces verbal de predare-primire si erau stipulate beneficiile incluse in abonament, inclusiv numarul de minute/date mobile. Totodata, stiu ca se trimite notificare din partea operatorului de telefonie mobila in momentul in care se apropie pragul beneficiilor din abonament, apoi atingerea lui si apoi depasirea lui. Se astepta sa-l instiinteze primaria? Ei nu au datele astea, sunt transmise spre numarul de telefon direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata unei societati de recuperari creante anoniymus anoniymus Buna ziua!De aproximativ 1 an si jumatate am incetat a mai plati o factura Orange in valoare totala de 600 lei.Am recurs la acest lucru si din motivul ca, pe ... (vezi toată discuția)
Acordul verbal are valoare juridica? sherazat sherazat Va rog din suflet sa ma ajutati in urmatoarea problema. In urma cu 14 zile calendaristice am fost contactata telefonic de un operator de la telefonia mobila a ... (vezi toată discuția)