avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptie

Bună ziua,în anul 2017 luna octombrie am făcut un contract de abonament cablu.In 2018 am fost nevoita sa schimb domiciliu în alt județ,în 2019 s ar fi trimis o somație la acea adresa,atașată la dosar,si încă una în 2020(nu este atașată la dosar) acum am primit citație la judecătorie.Ar fi prescrisa aceasta datorie?știu ca I termen de 3 ani,dar 3 ani de când am făcut contractul sau de la ultima zi de plata a ultimei facturi,multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:06, 13 Aprilie 2021
De la data scadentei datoriei, termenul curge pt fiecare factura in parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sunt termene de plata diferite care curg de la momente diferite.
Contractul nu are legătură cu prescripția.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie ifn si firma telefonie mobila AlMaria AlMaria Buna ziua, Situațiile sunt urmatoarele: 1. S-a luat un împrumut de la un IFN. A fost platit o perioada, apoi nu s-a mai achitat nici o rata, de cel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. ... StoicaIonut StoicaIonut Buna ziua, Caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. Am o datorie la CEC din 2019, executarea silita s-a facut prin 2020. De atunci s-a tot ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)