avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incalzire/racire in pereti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incalzire/racire in pereti

Buna ziua.

La o camera de 4x4 m, cat se pierde daca imi fac incalzire si racire in pereti? Se poate face si tencuila clasica sau trebuie pusi pereti de gips-carton?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
cosminhala, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 16:34, 29 Aprilie 2021
Taspunsul este conditionat de mai multi factori,din ce material sunt facuti peretii podeaua,tavanul,cat de bine este izolat suportul pe care urmeaza sa se instaleze sistemul de incalzire
Este necesar sa se aplce tencuiala speciala rezistenta la variatiile de temperatura
Nu exista încălzire în pereți.In pardoseala da.Poate reformulati ce vreți sa faceți ca să înțelegem ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea centralei termice titosexos titosexos Buna ziua La etajul 7 este instalata o centrala termica,dar proprietarul nu este acasa sa-i dea drumul si eu am in casa foarte frig(locuiesc deasupra).Am ... (vezi toată discuția)
Incalzire in pardoseala marin1ian marin1ian Asi vrea sa stiu exact ce aprobari sunt necesare pentru instalarea de incalzire in pardoseala cu teava de cupru intr-un apartament de la bloc,ramanand ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)