avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mi se poate lua apartamentu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mi se poate lua apartamentu?

am credit de nev.pers.la volksbank cu care sunt la zi si mai am credit la cetelem la care am restante,cei de la cetelem mau amenintat cami pune sechestru pe apartament ?se poate atata timp cat eu am luat credite pentru bunuri de la ei ?#-o






Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 16:22, 5 Ianuarie 2010
In conditiile in care aveti credit si dvs. nu il puteti achita ei sunt nevoiti sa isi recupreze banii.
Bineinteles ca se poate. Creditorul poate cere urmarirea oricaror bunuri ale debitorului pentru satisfacerea creantei, cu exceptia celor prevazute de lege (art.406, 407 C.pr.civ.). Apartamentul este unul din bunurile ce pot fi urmarite si executate silit in situatia in care nu aveti alte garantii reale asupra unor bunuri mobile (gajuri) sau venituri care pot fi urmarite si executate silit pt. satisfacerea creditorului.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita aleszia aleszia Asupra caror bunuri se poate indrepta o banca si in ce ordine, daca un debitor are creante de satisfacut la 2 banci, dintre care la o banca are locuinta sa ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita auracata auracata acum 5 ani de zile am primit un card de credit de la firma cetelem in valoare de 1700 ron. am platit timp de 3 ani cite 100 ron pe luna .din anul 2008 firma ... (vezi toată discuția)
Pot fi urmarite si bunurile care nu au fost ipotecate? tripa tripa buna ,revin din nou de fiecare data cand imi reamintesc de ceva.Eu am luat de la banca un credit si am garantat la banca cu apartamentul parintilor mei,deci ... (vezi toată discuția)