avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Contractul de arenda se poate renunta la el ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Contractul de arenda se poate renunta la el ? Mai ...

Buna ziua! Contractul de arenda se poate renunta la el ? Mai exact am incheiat un contract de arenda pe 5 ani , 2 au trecut pot renunta la cr a mai ramas ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:03, 14 Aprilie 2021
Puteti rezilia contractul prin acordul partilor sau unilateral in functie si de clauzele din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda nerespectat. ce sa fac? ionescucornelia ionescucornelia Buna ziua. Am incheiat un contract de arenda pentru o suprafata de 0,5 ha plantatie de meri cu o firma pe o perioada de 5 ani. Am stabilit in contract numai ... (vezi toată discuția)
Incetare contract arenda ancarapan ancarapan in ianuarie 2013 am incheiat un contract de arenda pt suprafata de teren arabil pe care o detin.acum am aflat ca exista si un alt arendas in zona,care ofera o ... (vezi toată discuția)
Contract arenda teren agricol Sergiu1189 Sergiu1189 Bună ziua,bunicul meu are arendat terenul agricol la o firma pana în 2021.cum putem lua acel teren sa îl muncim noi?precizez ca ne.am lovit de un refuz ... (vezi toată discuția)