avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot fi lamurita intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot fi lamurita intr-o situatie. ...

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca pot fi lamurita intr-o situatie.
Am semnat onoferta de angajare care difera de contractul de munca. In sensul ca era un anunt in oferta de angajare care pe contract era formulat altfel si practic ii schimba sensul. Am fost o conjunctura ca practic era pe repede inainte semnarea contractului si nu avusesem timp sa reactionez.
Am oferta de angajare semnata si contractul care nu e la fel si practic oferta salariala e diferita de cea din oferta de angajare, efectiv s-a injumatatit. Eu am vorbit celor din firma ca sunt doua propozitii diferite si sensul lor nu e acelasi si nu e corect. Am cerut sa mi se faca ori oferta aceea, ori alta, daca chiar e vorba de o greseala neintentionata. Dar refuza.
Intrebarea mea e ce pot sa fac daca primesc o oferta de angajare si cand de fapt pe contract e alta?
Mentionez ca am acceptat oferta pentru ca am fost de acord cu ea in detrimentul alteia pe post superior, pizitie mai buna. Deci practic din cauza ofertei de angajare mincinoasa eu am pierdut hn loc de munca mai bine platit si pe o pozitie mult mai buna.
Ce pot face? Exista niste masuri care pot fi luate? Sau e perfect legal sa vii cu o oferta de angajare, eu sa o semnez, dar sa nu valoreze nimic? Si sa ai total alta pe contract?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 15 Aprilie 2021
Nu semnați acel contract de munca daca nu sunteți de acord cu conținutul său!
Oferta trebuie sa fie aceeași cu contractul de munca ce se semnează ulterior!
Multumesc. Si daca am semnat se mai poate face ceva?
Puteți depune cerere de încetare a c.i.m., dacă nu doriți sa mai lucrati la acel angajator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați semnat deja, că să salvați ceva puteți să cereți modificarea cum confirm ofertei! Dacă nu se modifică prin act adițional, vă puteți da demisia!
Conform ofertei....scuzati-ma, îmi bate telefonul aiurea!

Alte discuții în legătură

Oferta angajare Tanath89 Tanath89 Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Te angajez... dar de fapt nu te mai angajez abhramovici abhramovici Buna ziua.Sotia mea a aplicat pentru un job (printr-un site unde poti gasi locuri de munca postate de diferiti angajatori) oferit de catre firma X.Joi 28 ... (vezi toată discuția)