avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Eu si mama mea locuim intr-un apartament pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Eu si mama mea locuim intr-un apartament pe care il ...

Buna ziua!
Eu si mama mea locuim intr-un apartament pe care il avem in proprietate 50/50, de peste 20 ani. Eu mai am doua surori, iar mama doreste sa imi lase mie partea ei. Care este cea mai usoara si mai sigura solutie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: milikutza , utilizator 09:36, 15 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa va lase sau sa va dea ?
mai are si alte bunuri valorose ?
faceti partaj cu mama si ii dati o sulta.
Mama doreste ca dupa ce ea nu va mai fi, acest apartament sa imi ramana mie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere partaj raluca1988 raluca1988 Buna ziua,am nevoie de niste informatii legate de partajul care se desfasoara intre parintii mei.Situatia este urmatoare:Au divortat acum 4-5 ani de zile iar ... (vezi toată discuția)
Se poate pierde dreptul de proprietate daca nu te prezinți la ... Ionelache Ionelache Se poate pierde dreptul de proprietate daca nu te prezinți la un partaj ? Bună ziua Rog frumos un sfat sau niste informații în legătură cu această ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota 2/3 proprietate dobandita prin mostenire ATN93 ATN93 Locuiesc intr-un apartament compus din 2 camere bucatarie si baie mostenit dupa decesul parintilor mei in 2007. Suntem 3 mostenitori dintre care in urma ... (vezi toată discuția)