avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este durata maxima a unui contract de punere la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este durata maxima a unui contract de punere la dispozitie? ...

Care este durata maxima a unui contract de punere la dispozitie? Dupa incetarea acestui termen, se poate face un nou contract de punere la dispozitie sau o prelungire a celui initial?...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 15 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maxim 36 de luni......
În opiniamea, se poate încheia un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata- finantare program u.e. Herra_ Herra_ Este adevarat ca: \\"contractul poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial, [b]chiar peste termenul maxim de 36 de luni [/b](daca acesta este ... (vezi toată discuția)
Despre cim perioada determinata pentru un pensionar DANA40cutie DANA40cutie As dori sa stiu ce fel de contract sa-i fac unui angajat care a iesit la pensie; i-am facut 1 contract pe perioada determinata de 1 an, cu prelungire prin act ... (vezi toată discuția)