avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract inchiriere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract inchiriere

:((buna! vreau un model la actul aditional pentru prelungirea actului de inchiriere. va rog mult!imi trebuie astazi! multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:51, 5 Ianuarie 2010
puteti folosi modelul de mai jos:

ACT ADITIONAL NR. ----
la contractul de închiriere nr. --------

1. PARTILE CONTRACTULUI:
1.1. Societatea comercialã ----- cu sediul în mun. -------, înmatriculatã la O.R.C. de pe lângã Tribunalul ----- sub nr. J -----, CUI -----, cont bancar nr. ------,
reprezentatã de dl. Director General ------, în calitate de LOCATOR,
şi
1.2. Societatea comercială ---- S.R.L. cu sediul în mun. -----, înmatriculată la O.R.C. de pe lângă Tribunalul ----- sub nr. J ----, CUI ------, cont bancar nr.------,reprezentată de dl. Director General -----, în calitate de CHIRIAS,

de comun accord au convenit încheierea prezentului Act Adiţional la Contractul de închiriere cu respectarea urmãtoarelor clauze:


PUNCTUL 1
ART. --- Durata Contractului se modificã astfel:
“6.1. Durata închirierii se prelungeşte cu un an calendaristic, respectiv între ----.”


Toate celelalte clauze contractuale rãmân nemodificate.
Prezentul Act Adiţional s-a încheiat astãzi, __________, în 2 (douã) exemplare originale, câte unul pentru fiecare Parte, şi intrã în vigoare la data de 01.01.2010.


LOCATOR, CHIRIAS,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare angella angella lucrez la o societate la care statul este actionar majoritar.am fost angajata cu 4 ore/zi. acum vrea sa ma angajeaza cu 8 ore+majorare de salariul.deocamdata ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un model de act aditional al unui contract de inchiriere monica g.f. monica g.f. Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu un model de act aditional ptr un contract de inchiriere al unui imobil ? In speranta ca ma veti putea ajuta ,va ... (vezi toată discuția)
Hotarare suspendare activitate si radiere punct de lucru ContSters22096 ContSters22096 ma ajuta cineva cu un draft de hotarare asociat uni punctul de lucru a fost infiintat printr-un act aditional la actul constitutiv; am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)