avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare suspendare activitate si radiere punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare suspendare activitate si radiere punct de lucru

ma ajuta cineva cu un draft de hotarare asociat uni
punctul de lucru a fost infiintat printr-un act aditional la actul constitutiv; am inteles ca trebuie radiat tot prin act aditional?...
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:24, 26 Mai 2009
E suficienta depunerea la ORC a hotararii AGA prin care se stabileste radierea punctului de lucru, insotita de certificatul de atestare fiscala emisa de adminsitratia financiara de la sediul secundar.
Ulterior, cu mentiunea eliberata de ORC si certificatul de atestare fiscala si declaratia 060, se inregistraza modificarea si la Administratia financiara de la sediul secundar.

Model hotarare AGA:

HOTARAREA ADUNARII GENERALA A ASOCIATILOR
societatii comerciale ____ S.R.L.A
nr. ___/______


Asociatii societatii comerciale ____ S.R.L., persoana juridica romana inregistrata la ORC de pe langa Tribunalul ____ sub nr. J ______, cod unic de inregistrare fisacala _____, cu sediul in _____, participanti la AGA din data _____, tinuta la sediul societatii, reprezentand 100% din capitalul social, prin:
1. ____, domiciliat in ____, reprezentand ____ din capitalul social.
am hotarat urmatoarele:

Radierea seiului secundar din loc. _____, jud. _____

Prezenta hotarare modifica in mod corespunzator actele de constituire ale societatii, anexandu-se la acestea. Restul clauzelor raman nemodificate.
Tehnoredactata de parte in 3 exemplare, astazi, ____

Asociat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Radiere pct de lucru just.rain just.rain Cum radiez un punct de lucru infiintat prin actul constitutiv? Trebuie oricum sa-l actualizez pt ca se muta sediul si se schimba adm, e ok daca mentionez si ... (vezi toată discuția)
Act adidional bogcris bogcris as dori si eu un model de act adidional pentru punct de lucru!! (vezi toată discuția)