avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere pct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere pct de lucru

Cum radiez un punct de lucru infiintat prin actul constitutiv? Trebuie oricum sa-l actualizez pt ca se muta sediul si se schimba adm, e ok daca mentionez si radierea punctului de lucru? Sau exista o alta procedura?
Formularul de la ORC pentru radiere ce cod are? Multumesc anticipat
Inchiderea unui pct de lucru mentionat in actul constitutiv se face prin modificarea acestuia, act modificator care trebuie sa indeplineasca conditiile de forma ale actului constitutiv insusi.
Formularul il preluati de la ORC.
La momentul redactarii hotararii AGA, inserati toate modificarile pe care urmeaza sa le intreprindeti, inclusiv radierea punctului de lucru.
ATENTIE: pentru a opera radierea punctului de lucru, este nevoie sa depuneti la ORC certificatul de atestare fiscala eliberat de administratia financiara de la sediul secundar.
Citisem undeva ca daca pct de lucru se infiinteaza prin actul constitutiv, tot asa trebuie radiat.
Dar inteleg ca se poate doar cu aga. AGA am facut deja si am mentionat inclusiv radierea pct-ului de lucru. Nu o mai trec in actul constitutiv actualizat daca nu e necesar.
Nu stiam de certificatul de atestare fiscala.
Multumesc mult pentru lamuriri
Certificatul de atestare fiscala, mentiunea eliberata de ORC si declaratia 060, eventual codul unic de inregistrare al punctului de lucru in original (daca a fos eliberat acest document!!) vor fi depuse ulterior si la administratia financiara de la sediul punctului de lucru -serviciul radieri, pentru a opera modificarile si aici.
juridic dana a scris:


ATENTIE: pentru a opera radierea punctului de lucru, este nevoie sa depuneti la ORC certificatul de atestare fiscala eliberat de administratia financiara de la sediul secundar.



Corectati-ma daca gresesc, insa la ORC nu se depunea certificatul constatator, in original, eliberat la momentul constituirii punctului de lucru? Ma refer la certificatul prin care se autorizeaza activitatile ce urmeaza a fi desfasurate.

Alte discuții în legătură

Hotarare suspendare activitate si radiere punct de lucru ContSters22096 ContSters22096 ma ajuta cineva cu un draft de hotarare asociat uni punctul de lucru a fost infiintat printr-un act aditional la actul constitutiv; am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Declararea inchidereii punctului de lucru la administratia finaciara vasilemihaela23 vasilemihaela23 Am inchis mai multe puncte de lucru la Registrul Comertului, iar intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare pentru a le inchide si la Administratia ... (vezi toată discuția)