avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt coplatitor la cineva la un credit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt coplatitor la cineva la un credit ipotecar. Titularul ...

Buna ziua. Sunt coplatitor la cineva la un credit ipotecar. Titularul creditului nu doreste sa ma scoate de la coplatitor, mentionez ca eu nu am primit o copie de pe contractul de credit.
De un an sunt anagajata cu 2 ore, si mai am un credit ipotecar, deci sunt inapta de plata in cazul in care titularul creditului la care eu sunt coplatitor nu si-ar mai plati ratele.
In acest moment titularul creditului nu este angajat cu carte de munca.
Exista vreo posibilitate sa fiu scoasa de la coplatitor daca titularul nu doreste sa ma inlocuiasca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 16 Aprilie 2021
Exista vreo posibilitate sa fiu scoasa de la coplatitor daca titularul nu doreste sa ma inlocuiasca?

absolut niciuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit ipotecar Raduleasca Raduleasca Am o intrebare: eu sunt coplatitor la un credit ipotecar și totodată și coproprietar al imobilului pentru care s-a făcut creditul. Am plecat din imobil și ... (vezi toată discuția)
Coplătitor banca alinacond10 alinacond10 Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire in privința unui credit. Mai exact am un credit Prima Casa de 4 ani de zile iar la momentul obținerii ... (vezi toată discuția)