Buna seara.
Sunt administrator la o scara de bloc si am o problema cu un locatar.
M-a dat la audit primarie, pe anumite motive. Auditul m-a controlat si i-a raspuns punctual. A afisat pe scara, raspunsul auditului, care nu ma incrimina cu nimic, totul fiind in regula. Doar ca pe langa raspuns a afisat o hartie prprie a lui, prin care denatura raspunsul , dand interpretarea lui proprie.
Am facut o sedinta, adunare generala, la care el nu a vrut sa stea , aruncand verbal alte acuze , aiuritoare si impotriva presedintelui, noroc ca oameni stiau despre ce este vorba si l-au apostrofat, dar a fugit, nevrand sa dea explicatii. Eu am venit cu actele si s-a constatat ca sunt in regula si de catre locatari.
Dar respectivul nu se lasa si seara pune in usile oamenilor trase la xerox din nou rezultatul auditului, cat si hartia cu propria lui concluzie impotriva mea. Arat ca o hartuire continua.
Ce sa fac, ca m-am saturat pshihic. ?
Am vorbit cu presedintele de bloc sa mai facem o adunare, sa fie prezenti si cei care nu au fost, sa lamurim problema.
Oameni imi spun sa nu-l bag in seama, dar el continua cu denigrarea mea, spunand ca are pe alt administrator pregatit sa vina in locul meu . Pe unde-i prinde pe locatari, ii inebuneste cu acuze la adresa mea.
Mentionez ca omul este pensionar, este un om rau pe care toti incearca sa-l evite, si au avut si alti probleme cu el.
M-a dat de trei ori la audit. Am fost in regula de fiecare data. Ce-i de acolo il cunosc, dar nu au ce face, trebuie sa raspunda la sesizari. Asa mi-au zis.
Ce sa fac.? Sa-l dau la politie pentru hartuire, ? In judecata ?
M-am saturat...
Cel mai recent răspuns:
Adam Grecu , utilizator
20:40, 25 Aprilie 2021