avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Sunt administrator la o scara de bloc si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Sunt administrator la o scara de bloc si am o problema ...

Buna seara.
Sunt administrator la o scara de bloc si am o problema cu un locatar.
M-a dat la audit primarie, pe anumite motive. Auditul m-a controlat si i-a raspuns punctual. A afisat pe scara, raspunsul auditului, care nu ma incrimina cu nimic, totul fiind in regula. Doar ca pe langa raspuns a afisat o hartie prprie a lui, prin care denatura raspunsul , dand interpretarea lui proprie.
Am facut o sedinta, adunare generala, la care el nu a vrut sa stea , aruncand verbal alte acuze , aiuritoare si impotriva presedintelui, noroc ca oameni stiau despre ce este vorba si l-au apostrofat, dar a fugit, nevrand sa dea explicatii. Eu am venit cu actele si s-a constatat ca sunt in regula si de catre locatari.
Dar respectivul nu se lasa si seara pune in usile oamenilor trase la xerox din nou rezultatul auditului, cat si hartia cu propria lui concluzie impotriva mea. Arat ca o hartuire continua.
Ce sa fac, ca m-am saturat pshihic. ?
Am vorbit cu presedintele de bloc sa mai facem o adunare, sa fie prezenti si cei care nu au fost, sa lamurim problema.
Oameni imi spun sa nu-l bag in seama, dar el continua cu denigrarea mea, spunand ca are pe alt administrator pregatit sa vina in locul meu . Pe unde-i prinde pe locatari, ii inebuneste cu acuze la adresa mea.
Mentionez ca omul este pensionar, este un om rau pe care toti incearca sa-l evite, si au avut si alti probleme cu el.
M-a dat de trei ori la audit. Am fost in regula de fiecare data. Ce-i de acolo il cunosc, dar nu au ce face, trebuie sa raspunda la sesizari. Asa mi-au zis.
Ce sa fac.? Sa-l dau la politie pentru hartuire, ? In judecata ?
M-am saturat...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:40, 25 Aprilie 2021
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv ca administartor de imobil detinetinraport juridic incheiat cu persoana juridica asociatia d eproprietari
este adevarat ca in exercitarea atributiilor de serviciu va puteti confrunta si cu situatii aparte dar ...nu este necesar sa desfasurati demersuri pentru ca daca persoana este chitita pe scanfal,nu faceti decat sa sporiti si sa majorati conflictul
Mai ales daca si restul proprietarilor cunosc realitatea si au constatat ca respectivul nu are dreptate ,nu va complicati sa promovati plangeri sesizari ca nu solutionati
Este vorba despre un razboi al nervilor
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt administrator la o asociatie de locatari si de nenumarate ori am avut asemnea situatii.
Dvs. sunteti mai sensibil la astfel de situatii si poate ca aveti dreptate. Practic Dvs. aveti un contract cu asociatia respectiva, nu cu fiecare locatar/proprietar in parte, astfel incat trebuie sa lasati conducerea asociatiei sa raspunda despre toate problemele.
Daca inspectorii de la primarie au dat un raspuns prin care va exonereaza de faptele presupuse de reclamagiu, eu zic ca nu ar trebui sa va faceti probleme, asa cum a scris si @ynocentta. Daca totusi va deranjeaza, cred ca ar trebui sa va adresati sectiei de politie din cartier. Mai zic ca ar trebui sa fiti ajutat de conducerea asociatiei.
Succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar dupa sedinta, ati afisat a 2-a zi la avizier, copie dupa pv de la sedinta, sa afle toata lumea ce si cum a fost la sedinta, comform Legii ?! Si ca, in urma auditului s-a constatat ca ati fost corect, si nu ceea ce face el nu se justifica ?!.. Eventual comunicati-i si lui, in scris, prin
scrisoare recomandata cu confirmare de primire!.. Din pacate mai exista inca si astfel de specimene..
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2021
Psihosex, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
E adevarat sunt un om mai sensibil la nedreptati.
Presedintele , nu mai are chef de nimic , nu ma apara , dimpotriva, am convocat eu adunarea generala de 2 ori si cu 3-5 ore inainte ma suna ca nu mai poate veni.
In schimb aceasi oameni coborau cei care chiar tin la mine, dar respectivul si cei pe care i-a mintit si care au semnat ca vor sa ma schimbe ( in majoritate chiriasi), nu coborau la sedinta.
Mi s-a propus sa fiu si Administrator si Presedinte, pentru ca m-am ocupat de scara foarte bine, dar cum sa fiu eu presedinte si pentru cei care au semnat impotriva mea din cauza respectivului reclamagiu. Nu prea vreau.
Multumesc..
Da asa am facut...dar nu i-am trimis si lui, sa citeasca la avizier...!!

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator, schimbare presedinte asociatie florin.s.manole florin.s.manole Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu o situatie si poate ma puteti indruma. Sunt mutat intr-un bloc de aproximativ 3 ani. In toata aceasta perioada, am ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Organizare corecta adunare extraordinara casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos o lamurire sau chiar consultanta, referitor la organizarea corecta, legala, statutara a adunarii generale extraordinare. Anul ... (vezi toată discuția)