avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! As dori sa stiu daca un presedinte al unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! As dori sa stiu daca un presedinte al unei asociatii ...

Buna seara! As dori sa stiu daca un presedinte al unei asociatii de proprietari, incadrat prin contract de mandat, in cazul unei spitalizari urmata de concediu medical ambulator, beneficiaza de plata concediului medical. De precizat ca din retributia sa se percep taxele catre bugetul de stat inclusiv contributia pentru sanatate.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:47, 16 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presedintele trebuie sa aibe contract de mandat, nu contract de munca. La contractul de mandat nu exista concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate - administrator cu contract de mandat Kujeti Kujeti Pot benefica de concediu medical pentru risc maternal sau concediu de maternitate, in conditiile in care contractele individuale de munca sunt suspendate pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical al unei persoane cu contract de mandat aprov1961 aprov1961 Am o persoana angajata cu contract de mandat si urmeaza sa intre in spital penru o interventie chirurgicala. Are dreptul la plata concediului medical avand in ... (vezi toată discuția)