avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
Sunt casatorita de 9 ani de zile, momentan detin un autoturism personal, cumparat inaintea casatoriei, ce va trebui sa-l vand ptr.programul rabla, Parintii mei detin un autoturism ce doresc sa mi-l "vinda" (chipurile). Ce acte imi sunt necesare astfel incat masina sa fie tot un bun personal si nu comun, repet, eu fiind casatorita . Este suficient un contract de vanzare cumparare? sau act de donatie...
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:33, 16 Aprilie 2021
Sa va faca un contract de donatie.
Ca pana la urma asta si e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare intre membrii familiei User4567 User4567 Buna ziua! Doresc sa ii vand masina fiului meu inainte de divort cu sotia. Pretul pietei este de 4000€ si totusi as dori sa o vand fiului la un pret de ... (vezi toată discuția)
Divort capablanca capablanca Va salut -- as dori sa mi expun si eu problema , poate ma puteti lamuri : detin un apartament proprietate personala luat de mine inainte de casatorie - deci ... (vezi toată discuția)
In caz de divort .. luci-an luci-an 1- detin un apartament de 6 ani propietate personala ...ma insor..doame feri ma despart ,EA are dreptu la impartirea apartamentului?.. 2 - in timpu ... (vezi toată discuția)