avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, se poate publica pierderea cartii de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, se poate publica pierderea cartii de munca in MO daca ...

Buna ziua, se poate publica pierderea cartii de munca in MO daca nu stiu seria si nr?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 16 Aprilie 2021
Nu se poate publica pierderea carnetului de munca in MO daca nu stiti seria si numarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta doveditoare statele de plata ioana_adeel ioana_adeel buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca doacea doacea S-a pierdut o carte de munca emisa in decembrie 1976. Care sunt pasii pentru a recupera vechimea in munca? Am inteles ca primul pas este publicarea in MO, ... (vezi toată discuția)
Pensie. carte de munca neeliberata granluc granluc Buna ziua , ma adresez acestui grup pentru ca am o problema la care nu vad rezolvare. Pe perioada lucrata intre anii 1983-1990 nu m-i sa eliberat carte de ... (vezi toată discuția)