avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna ziua, sunt absolventă de Drept si anul acesta ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna ziua, sunt absolventă de Drept si anul acesta doresc sa ...

Buna ziua, sunt absolventă de Drept si anul acesta doresc sa dau examenul de admitere în Profesia de Avocat :) Ma interesează să știu printre altele , daca sunt publicate raspunsurile aferente grilelor de examen din anii trecuți. Dacă da, care este site-ul pe care le-as putea gasi? Vă rog mult sa ma ajutați cu acestă problemă. Vă mulțumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:40, 18 Aprilie 2021
Căutați pe fb sunt n grupuri dedicate av stagiari,celor care susțin examen de admitere în barou etc.
Vă mulțumesc :)

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Căutați pe fb sunt n grupuri dedicate av stagiari,celor care susțin examen de admitere în barou etc.

Chiar acum.am văzut ,unul din grupuri se numeste admitere barou sigur o sa găsiți informații utile.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)