avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul in care o persoana a semnat de la ora 7:30 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul in care o persoana a semnat de la ora 7:30 Condica de ...

In cazul in care o persoana a semnat de la ora 7:30 Condica de prezenta, dupa care a facut o cerere de invoire pentru doua ore pentru analize si s-a prezentat cu Concediu Medical incepand chiar din ziua respectiva, cum ar trebui procedat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 19 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, va trebui pontat in concediu medical ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul in care o persoana vine la munca si dupa 1 ora invoca ... S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 În cazul in care o persoana vine la munca si dupa 1 ora invoca motive personale sau medicale si doreste sa plece, cum este pontat? In contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)
Administrator nou ContSters98549 ContSters98549 buna ziua, vreau si eu o lamurire,suntem un punct de lucru si de 3 luni avem un nou administrator,care de cind a venit urmareste doar interesul lui,adica el ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal pentru conflict de munca MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT Buna ziua vreau sa intreb cum sa procedez am avut ieri citatie la tribunal, eu sunt reclamanta -conflict de munca cu unitatea unde lucrez pentru ... (vezi toată discuția)