avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Salariat cu CIM clauza telemunca. Lucreaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Salariat cu CIM clauza telemunca. Lucreaza 16 zile ...

Buna ziua,
Salariat cu CIM clauza telemunca. Lucreaza 16 zile in telemunca, iar pt. 5 zile s-a redus programul cf mecanismului Kurzarbeit. Pt.cele 16 zile lucrate in telemunca se poate acorda bonusul telemunca ( cei max 400 lei/luna )?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 19 Aprilie 2021
Da, poate beneficia în limitele stabilite de angajator prin contractul de muncă/ actul aditional la c.i.m. sau regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de 400 lei (netaxabili) stabilita pentru regimul de telemunca ... carmen.manole carmen.manole Suma de 400 lei (netaxabili) stabilita pentru regimul de telemunca se acorda stricto-sensum, doar angajatilor aflati in telemunca? Asadar daca angajatul revine ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Si telemunca si la birou in revisal ec1konta ec1konta Se inregistreaza ceva in revisal daca angajatorul decide ca munca sa fie in sistem hibrid, 1 zi/saptamana la birou si restul in telemunca? E de ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)