Buna ziua,
In cazul in care o societate isi muta sediul, acest aspect trebuie declarat in Reges si in Revisal ?Puteti sa imi spuneti cum se opereaza modificarea?
in cat timp trebuie anuntati angajatii de aceasta modificare?
Din cate stiu, trebuie facute acte aditionale pentru fiecare angajat nu?
1. Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a) și b) din HG 905/2017 se transmite la inspectoratul teritorial de muncă în termen de 3 zile lucrătoare de la data apariției modificării.
art.3
(2) Angajatorii prevăzuți la art. 1 completează registrul în ordinea angajării persoanelor, cu următoarele date, fără a avea caracter limitativ: a) datele de identificare ale angajatorului persoană fizică sau juridică de drept privat, respectiv instituție/autoritate publică/altă entitate juridică care angajează personal în baza unui contract individual de muncă, cum ar fi: denumire, cod unic de identificare - CUI, codul de identificare fiscală - CIF, sediul social și numele și prenumele reprezentantului legal - pentru persoanele juridice, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal - CNP, domiciliul - pentru persoanele fizice;
...
2. Anterior modificarii se aduce la cunostinta salariatilor de schimbarea sediului.
3. Modificarea angajatorului se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator".
Modificati adresa , salvati datele, generati fisierul si depuneti/transmiteti la ITM registru.
Buna ziua,
Multumesc,
Fisierul trebuie transmis doar pe REGES pe platforma, sau trebuie dus si un exemplar personal la ITM?
Cu cat timp inainte trebuie instiintati salariatii de schimbarea sediului?
Schimbare sediu
niko79
Buna ziua!
Am o societate care isi schimba sediul social din Bucuresti in Galati.
Cum procedez cu ITM-ul?
1. Trebuie depusa acea adresa prin care anunt si ... (vezi toată discuția)