avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, poate o clinica sa refuze sa emita factura ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, poate o clinica sa refuze sa emita factura fiscala, ...

Buna ziua, poate o clinica sa refuze sa emita factura fiscala, exista baza legala? Am nevoie pentru decontare prin asigurarea privata. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 19 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti in art.319 C.fisc., situatiile in care persoana impozabilă este scutită de obligația emiterii facturii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stiti cumva ce norma legala precizeaza ca pentru a ... adinka adinka Buna ziua, Stiti cumva ce norma legala precizeaza ca pentru a emite facturi este necesar un contract sau o comanda? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Obligativitate stampila pe bon fiscal decont servicii turistice geo_art22 geo_art22 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ....sunt cadru militar, am depus la unitate pentru decontarea serviciilor turistice pe perioada de concediu de odihna o ... (vezi toată discuția)
Furnizorul mi-a comunicat că nu se emite factură pentru polița de asigurare, dar firma nu îmi decontează suma în lipsa facturii. polița de asigurare se poate înregistra în contabilitate? Patrick18 Patrick18 Buna ziua, 1: Furnizorul mi-a comunicat ca nu se emite factura pentru polita de asigurare 2:Firma nu vrea sa-mi deconteze suma aferenta politei, in lipsa ... (vezi toată discuția)