avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Registru de evidenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Registru de evidenta

Buna tuturor!
Pentru a completa registrul de evidenta trebuie sa ai obligatoriu contract de munca cu firma respectiva sau e suficienta si o imputernicire din partea angajatorului?
Mersi:
:-/
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 07:23, 21 August 2006
nu este especificat nicaieri ca trebuie sa fii angajat, dar in practica se presupune ca esti angajat si ai si o decizie interna prin care esti numit persoana autorizata sa faca inregistrari in r.e..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Trebuie avizata la itm o firma de administrare personal ? roxana69 roxana69 O firma care isi desfasoara activitata in domeniul administrarii de personal trebuie inregistrata la ITM sau trebuie obtinuta o autorizare speciala? In cazul ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)