avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul mă poate concedia să îmi desfacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul mă poate concedia să îmi desfacă contractul de ...

Angajatorul mă poate concedia să îmi desfacă contractul de munca daca nu mă vaccinez și ceilalți colegii sunt vaccinați.
Are acest drept.
Cel mai recent răspuns: Mihail98 , utilizator 22:06, 21 Aprilie 2021
Vaccinul anti-COVID nu este obligatoriu.

„Un angajator poate să ajungă la concluzia că dacă nu te-ai vaccinat, atunci poate că trebuie să respecți anumite restricții, mai mult decât colegii tăi care s-au vaccinat. Acest lucru este posibil”
[ link extern ]
Nu te poate concedia,dar te poate constrange...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal sa mă constrângă la locul de muncă să fac vaccinul ... ELENA1234567890 ELENA1234567890 Este normal sa mă constrângă la locul de muncă să fac vaccinul anti covid? Mi-au trimis o înștiințare prin care îmi spune că dacă rata de ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)