avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost ...

Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost înștiințat ca trebuie sa facem succesiune eu mama și fratele meu ne-am prezentat la notar unde notarul nea spus ca imobilul nu este intabulat, mama a mers sa întabuleze imobilul dar nu a putut deoarece imobilul a fost cumpărat in rate pe durata de 5 ani de tatăl meu de la firma la care muncea dar aceasta firma nu mai exista a dat faliment iar cei de la cartea funciară ne-au spus ca ne trebuie chitanța precum ca sa plătit imobilul pt al putea radia de pe firma respectiva dar noi nu avem așa ceva deoarece plata sa făcut prin reținere din salar acum intrebarea mea este ce putem face și dacă putem avea probleme din cauza aceasta ???
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Florin muha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Popescu Radu Cătălin , Avocat 08:40, 20 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, societatea respectivă cel mai probabil se afla in insolventă și a fost numit un administrator judiciar , incercati sa luati contact cu acesta si va poate rezolva el problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat recent si trebuie sa facem succesiunea ... Muha Muha Salut tatăl meu a decedat recent și trebuie sa facem succesiunea la imobilul pe care îl deținea dar am întâmpinat problema la cartea funciară pt ca tata ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin proprietar ? Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Dupa decesul tatalui eu si sora mea am renuntat in favoarea mamei, pentru a face succesiunea. Avem un teren intravilan de 1900 mp + casa, din care ... (vezi toată discuția)
Succesiune laurabalan45 laurabalan45 MULTUMESC PT RASPUNSURI Acum am o nelamurire daca mergem pe parte notariala si apartamentul se imparte 1 2 la fiecare se face un certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)