avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rețea internet prin subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rețea internet prin subsolul blocului

Buna ziua!
Doresc sa știu dacă președintele unui bloc de locuințe poate interzice unei firme de internet sa tragă cabluri prin subsolul blocului pana la un spațiu comercial.
Acesta are dreptul sa ceara chirie firmei de internet pentru ca trece cu cablurile prin subsolul blocului?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Stefan Fantes, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:15, 20 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu poate face acest lucru, in baza art. 38 din legea 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retele de telecomunicatii. probleme cu asociatiile Slick Slick Sunt administratorul unei firme de telecomunicatii, si de la inceputul anului intampin probleme cu asociatiile de proprietari ale beneficiarilor mei. ... (vezi toată discuția)
Chirie incasata de asociatie de la firma cablu tv maria1956 maria1956 fima care asigura cablu tv are instalatia pe blocul nostru( suntem proprietari din 1980).eu stau la ultimul etaj si un cablu care traverseaza strada pentru un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la parterul blocului unde locuiesc este o societate ... Elena Cristina088 Elena Cristina088 Buna ziua! La parterul blocului unde locuiesc este o societate care si-a instalat un panou de schimb valutar, fiind prins de pereții blocului fara a cere ... (vezi toată discuția)