avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Parintii vor sa-mi cumpere un apartament. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Parintii vor sa-mi cumpere un apartament. Intrebarea este: ...

Buna! Parintii vor sa-mi cumpere un apartament. Intrebarea este: se poate face un imprumut prin credit ipotecar in numele tatalui iar in contractul de vanzare sa apar ca fiind eu cumparator?Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
User2495, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:14, 20 Aprilie 2021
Ca sa cumparati dvs, dvs trebuie sa obtineti creditul. Obligatia de rambursare a creditului poate fi garantata fie printr-un contract de ipoteca pe care il incheiati dvs asupra imobilului pe care il cumparati, fie printr-un contract de ipoteca pe care il face tatal dvs asupra unui imobil aflat in proprietatea sa (daca valoarea acestui imobil acopera creditul care vi se acorda). Cereti detalii la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit fara ipoteca ! infolegi infolegi In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti ... (vezi toată discuția)
Executarea administratorului de catre banca cosmincluj cosmincluj am un S.R.L. pe care am 2 credite de la o banca unul cu garantie ipotecara si celalalt fara garantie acum am restanta la ambele credite,banca mi-a propus o ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere vs contract v-z - ambele cu clauza de uzufruct viager Moonspell Moonspell Buna ziua, Sunt in impas, va rog o parere avizata. Sunt plecat din tara datorita faptului ca nu mai primeam salariu in conditiile in care aveam rate la ... (vezi toată discuția)