avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fantana facuta de vecin pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fantana facuta de vecin pe terenul meu

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in situatia in care mi-a fost restituit un teren care a fost nationalizat, iar pe acel teren este facuta o fantana de catre un vecin, pot sa o desfiintez? Trebuie sa anunt vreo institutie inainte de a o dezafecta? Fantana este facuta pe terenul meu, fara acte. Terenul este in Bucuresti, nici nu stiu daca este legal sa faci o fantana in oras.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:41, 20 Aprilie 2021
Inainte de a lua o hotarare ar trebui sa vedeti ce parere au vecinii si care este utilitatea acestei fantani pentru acestia, daca apa de baut este controlata de catre DSP si se emit periodic buletine de analiza.
Fiind pe proprietatea dvs. puteti sa o astupati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana ... ioana zamfirescu ioana zamfirescu Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana in gradina. De cateva zile apa a inceput sa miroase a canalizare, atunci ne am dat seama ca ... (vezi toată discuția)
Fantana pe teren public Voronet Voronet Buna Ziua, Vecinul a sapat o fantana pe un teren public,in vederea exploatarii, Dupa o perioada de exploatare nu a fost multumit si a umpluto cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pompa de apa manuala acum 32 de ani ! codan2016 codan2016 va salut cu respect, cu buna credinta si in spiritul civic care exista odata intre oameni, am facut si noi o pompa de apa potabila, manuala, in pamantul din ... (vezi toată discuția)