avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rulota Comerciala - clatite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rulota Comerciala - clatite

Buna ziua,

Am mai multe intrebari asa ca o sa le iau in ordine si din start va multumesc pentru timpul acordat. Sper ca aici sa gasesc solutiile cautate deoarece am apelat la ONRC si la Camera de Comert, iar ca prin minune nu am fost lamurit.

Vreau sa imi deschid o mini-afacere de clatite, vata pe bat, pop-corn intr-o rulota comerciala.

1) De ce curs am nevoie pentru deschiderea unui PFA sau unui II pentru mini-afacerea mea? Cursul de bucatar sau de cofetar?

2) Daca aleg deschiderea unui SRL mai am nevoie de acele cursuri daca muncesc eu sau angajez pe cineva sa lucram impreuna?

3) Pot sa achizitionez o rulota de persoane si sa o modific eu, urmand sa o folosesc in scop comercial?

4) Ce standarde trebuie sa indeplineasca rulota pentru a obtine autorizatia de functionare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:44, 20 Aprilie 2021
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/cautare?q=a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)