avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salarii compensatorii

Buna ziua,
as dori sa aflu(daca poate cineva sa-mi raspunda),in cazul in care o societate efectueaza concedieri colective si acorda salarii compensatorii salariatilor in cauza, acestia mai pot beneficia de ajutor de somaj?
Va multumesc,astept raspuns...
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 12:55, 11 August 2006
In conformitate cu prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si a normelor metodologice, beneficiari ai prevederilor acestei legi sunt persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca din motive neimputabile lor, in temeiul articolului 56 lit. a), b), c), e), f), h) si j), articolul 61 lit. c) si d), articolul 65 alin. (1), articolul 94 alin. (4) din Codul Muncii.
Da, vei beneficia si de indemnizatie de somaj !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca ioana b ioana b cu ce articol din codul muncii pot inceta contractul individual de munca ca angajatii sa beneficieze de somaj daca firma si-a suspendat activitatea pe 3 ... (vezi toată discuția)
In cazul demisiei se mai acorda somaj? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! In cazul incetarii contract.individual de munca prin demisie,art.81 din Codul Muncii,se mai acorda somaj? Care sunt articolele si aliniatele ... (vezi toată discuția)
Beneficiaza de indemnizatie de somaj? constantin2408 constantin2408 buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: o persoana s-a aflat in comcediu pentru cresterea copilului. in momentul revenirii la munca,a fost ... (vezi toată discuția)