avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca.Azi s-a dat hotararea intrun ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca.Azi s-a dat hotararea intrun proces civil .cu pretentie de daune ...

Azi s-a dat hotararea intrun proces civil .cu pretentie de daune morale,S-a admis cererea in parte cu obligarea paratului la o suma de bani si obligarea reclamantului la suma de 100 lei cheltuieli partiale de judecata ,si cu drept de recurs in 30 de zile de la comunicare,Intrebarea mea este,Eu ca reclamant pot achita suma impusa de instanta pentru cheltuieli de judecata reprezentand (avans avocat)dupa ce primesc hotararea.Daca da paratul mai are dreptul la recurs sau nu?Si pot trimite suma prin posta cu confirmare de primire?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:57, 21 Aprilie 2021
Nu are nici o legătură faptul că dvs achitați acum cheltuielile de judecată cu dreptul partii adverse de a formula calea de atac.Numai partea respectiv poate uza sau nu de dreptul de a ataca hotărârea pronuntata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daune morale + materiale + chelt. de judecata Nevermind Nevermind Buna ziua, In urma unui proces civil (accident), sunt indreptatit sa primesc daune morale, materiale si cheltuieli de judecata de la parat (persoana ... (vezi toată discuția)
Hotarare proces civil Nevermind Nevermind Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu 2-3 sfaturi/raspunsuri, care vizeaza un proces civil castigat (acordarea de daune materiale si morale in urma unui ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila-plata drepturilor salariale campionul2001 campionul2001 \\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)