avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducerea personală!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducerea personală!

Sunt angajată la 6 ore, și aș vrea să știu dacă deducerea personală se calculează că și la persoanele angajate cu normă întreagă, și dacă documentele justificative că ai o persoană în întreținere se depun anual, la începutul anului sau se pot depune și mai târziu. Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 21 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deducerea personala nu este fracţionata în funcţie de numărul de ore în cazul veniturilor realizate în baza unui contract de muncă cu timp parţial, unde exista funcţia de bază. Astfel, in functie de venitul brut, se acorda integral deducerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere, contributii cim norma partiala dona77 dona77 Buna seara, Baza la care se aplica contributiile (+impozitul) datorate la stat pentru un CIM cu norma partiala este venitul brut corespunzator acelei norme ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale crisulic crisulic Buna am si eu o intrebare: un angajat si -a schimbat locul de munca de la jumatatea lunii mai 2012, s-a angajat cu timp partial de munca (6ore) dar nu a ... (vezi toată discuția)
Deducere personala cim cu timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, Daca sunt salariati cu CIM cu timp partial (4 ore ), avand functiile de baza la aceste CIM-uri, beneficiaza de deduceri personale? Multumesc (vezi toată discuția)