avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună,as dori sa stiu unde sa ma adresez pt a întra ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună,as dori sa stiu unde sa ma adresez pt a întra în posesia ...

Bună,as dori sa stiu unde sa ma adresez pt a întra în posesia imaginilor video de pe o camera de supraveghere dintr-o intersectie din Cluj,intrucat mia fost ridicat permisul pt neacordare de prioritate, am nevoie sa vad imaginile pt a clarifica situatia și apoi sa pot contesta Procesul verbal. Care ar fi pași? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara in seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de ... Sergiu199 Sergiu199 Buna seara In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de prioritate la pietoni. Pietonul nu era angajat inca pe trecere(Era in scuar), initial ... (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal - permis retinut 30 de zile costin_02 costin_02 Mi-a fost suspendat permisul ptr 30 de zile pentru neacordare prioritate trecere pietoni. O gaselta! In fine, am contestat pe procesul verbal. Mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Durata solutionare contestatie p.v. contraventie. adryanc adryanc Buna seara! As dori sa aflu cat dureaza solutionarea unei contestatii a unui proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate pietoni. Exista ... (vezi toată discuția)