avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in strainatate - citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in strainatate - citatie

buna ziua.acum 6-7 ani de zile nu mai tin minte exact ...am participat la o bataie(de care nu sunt chiar asha de mandru ) impreuna cu niste prieteni..si o persoana a ajuns in spital.am vb cu directorul spitalului si pers aceea a fost externata.sa intentat proces impotriva prietenului meu.eu am fost citat ca martor si am depus marturie mincinoasa.pers respectiva a pierdut procesul si inca vreo 4 recursuri.inculpatul a murit acum 3 ani de zile...eu sunt plecat in strainatate de 2 ani de zile.am aflat azi de la parintii mei ca am primit o citatie pe numele acelei persoane.sincer nici nu mai tin minte exact ce sa intamplat atunci.stiu ca am fost vinovat dar oricine proceda la fel in locul meu.as fi interesat daca mai pot pati ceva acum dupa atata timp
Cel mai recent răspuns: gabytzw , utilizator 19:30, 6 Ianuarie 2010
Dvs. sunteti citat acolo sau inculpatul?
va multumesc pt timpul acordat...in citatie scrie urmatoarele...........este chemat in aceasta instanta la data de 19.01.2009 in calitate de intimat in proces cu..........in calitate de petent pentru fond plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurolului de netrimitere in judecata(art 278ind.1C.p.p.).partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se preziunte la termenul fixat.in cazurile prevazute de art 171 aliniatul 2 si 3 cod procedura penala,apararea este obligatorie,iar in cazul in care partea nu isi alege aparatorcu care sa se prezinte la termenul fixat,i se va desemna un aparator din oficiu.....este grav.....dupa ce au pierdut atatea procese?
La celelalte procese pe care le-a pierdut era inculpat un prieten de al meu....care acum este mort.eu am fost martor....si am mintit ca sa scapam.....ca si eu am participat la bataie........acum se ia de mine....dar dupa atata timp si dupa atatea procese pierdute(4-5)mai au vreo sansa sa faca ceva??multumesc anticipat
Martor si nu prea...
Pe undeva ati fost si inculpat in proces. Acum, ar trebui sa trimiteti pe cineva sa vada dosarul si va lamuriti deplin.
Din ceea ce spuneti nu par sa aiba sanse dar nu se stie niciodata.
Daca ar vedea un avocat dosarul v-ar substitui fara probleme.
E posibil sa fie vorba de altceva si nu de ceea ce s-a judecat in trecut.
O alta infractiune.

avocat Claudiu Lascoschi
Sunt de acord cu distinsa d-na avocat Mihai,si cred si eu ca nu ati fost numai martor.Este posibil,initial sa fi fost chiar invinuit.
Cred ca trebuie sa angajati de urgenta un avocat,care sa va reprezinte interesele,deci rugati-i pe cei de acasa sa va ajute in acest sens ,pentru ca este posibil sa existe chiar si complicatii,aceasta fiind o contestatie a rezolutiei procurorului,probabil de neincepere a urmaririi penale

Alte discuții în legătură

Pentru prima data intr-un proces :(( elisabeth elisabeth Buna, am 23 de ani si momentan lucrez la Primaria Municipiului Bucuresti.Vreau sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti ec as putea face ?? Eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Din martor inculpat? sorinxxl sorinxxl Buna seara. In urma cu un an am fost invinuit pt complicitate la inselaciune si am primit nup dar s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului si s-a ... (vezi toată discuția)