avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in strainatate - citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in strainatate - citatie

buna ziua.acum 6-7 ani de zile nu mai tin minte exact ...am participat la o bataie(de care nu sunt chiar asha de mandru ) impreuna cu niste prieteni..si o persoana a ajuns in spital.am vb cu directorul spitalului si pers aceea a fost externata.sa intentat proces impotriva prietenului meu.eu am fost citat ca martor si am depus marturie mincinoasa.pers respectiva a pierdut procesul si inca vreo 4 recursuri.inculpatul a murit acum 3 ani de zile...eu sunt plecat in strainatate de 2 ani de zile.am aflat azi de la parintii mei ca am primit o citatie pe numele acelei persoane.sincer nici nu mai tin minte exact ce sa intamplat atunci.stiu ca am fost vinovat dar oricine proceda la fel in locul meu.as fi interesat daca mai pot pati ceva acum dupa atata timp
Cel mai recent răspuns: gabytzw , utilizator 19:30, 6 Ianuarie 2010
timp de cativa ani in dosarul respectiv am fost numai un martor.....o singura persoana a fost acuzata..prietenul meu...acum el este mort......si cred ca vor sa scoata de la mine nimik altceva decat bani..acum 2 ani de zile am fost chemat la politie si am fost ''anchetat'' sa vada d-nul politist daca are rost sa continue investigatia...nu sa mai auzit nimik de atunci pana acum cateva zile...nu stiu daca dupa ce au pierdut atatea procese..si atatia judecatori au spus NU........o sa fie alt judecator care sa spuna ca ei au dreptate...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru prima data intr-un proces :(( elisabeth elisabeth Buna, am 23 de ani si momentan lucrez la Primaria Municipiului Bucuresti.Vreau sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti ec as putea face ?? Eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Din martor inculpat? sorinxxl sorinxxl Buna seara. In urma cu un an am fost invinuit pt complicitate la inselaciune si am primit nup dar s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului si s-a ... (vezi toată discuția)