avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensionar obligat la plata unei pensii catre un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensionar obligat la plata unei pensii catre un copil major cu handicap

Buna ziua
Intrebarea mea este legata de pensia de intretinere datorata de parinte unui copil major cu handicap.
Pensia a fost stabilita de instanta la 1/4 din pensia tatalui (pensionar de 66 de ani) catre copilul cu handicap (varsta 42 de ani) fara a se studia dosarul de handicap sau cererile legate de actele doveditoare ale nevoilor copilului.
Mentionez ca filiatia a fost stabilita anul trecut de catre instanta prin desfintarea unei hotarari definitive data de tribunalul din Bucuresti din anul 1978(hotarare cel putin reprobabila)

Alte discuții în legătură

Sunt divorțat din anul 2012. În urma căsătoriei rezulta un ... g170471uav g170471uav Sunt divorțat din anul 2012.in urma căsătoriei rezulta un copil pt care am plătit pensie de intretinere pana când acesta a terminat liceul la vârsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara allview777 allview777 buna. doresc sa stiu dupa ce varsta a copilului nu se mai platestete pensia alimentara! pana la 18 ani, sau pana la terminarea studiilor superioare/25 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere corneliaconstanda corneliaconstanda Buna ziua.Va rog sa imi spuneti in ce lege scrie ca un copil poate primi (pensie alimentara) pensie de intretinere,pana la varsta de 26 ani ,chiar daca urmeaza ... (vezi toată discuția)