avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum pot obtine informatii asupra categoriei de pensii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum pot obtine informatii asupra categoriei de pensii primite ...

cum pot obtine informatii asupra pensiilor primite de tatal meu, decedat in decembrie 2014?
a fost bolnav paralizat din 1994 si trebuie sa dovedesc acesta realitate in instanta. Stiam ca primeste pensie de invaliditate, apoi pensia de vechime in munca, plus un supliment pentru ca avea nevoie de o persoana care sa-i dea ingrijiri speciale
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2021
daniel_fergusson, utilizator
Cel mai recent răspuns: emilia_florentina2006 , utilizator 21:25, 21 Aprilie 2021
Cu o copie decizie, talon de pensie sau copie certificat deces mergeți la casa de pensii și faceți o cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu bolnav grad 1, pensie de urmaș Ni11 Ni11 Tatal meu a decedat recent si era pensionar Am un frate bolnav de grad 1 din nastere, dupa cate am inteles iise cuvine jumate din pensie Cum sa procedez ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș copil minor CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Rog lămuriri. Doresc un articol de lege din care sa reiasă ca un minor are dreptul la pensie de urmaș indiferent daca tatăl a lucrat 1 zi,1 an ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (copii +sotie) lorik21 lorik21 Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza pensia de urmas. Fratele meu a murit la inceputul acestui an din cauza cancerului (avea 35 de ani si jumatate). ... (vezi toată discuția)