avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul prenatal

Buna ziua!
Care este procedura la intrarea in concediul prenatal in ceea ce priveste documentatia?
Eu din 20.06 ar trebui sa intru in prenatal
Trebuie sa completez sau sa depun ceva acte in avans? Nu stiu incotro sa ma indrept.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 21 Aprilie 2021
Anuntati angajatorul ca sunteti gravida si apoi ca incepand cu data de .... intrati in concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din concediu medical in concediu prenatal mateilenuta mateilenuta Buna ziua, Ca urmare a unei probleme pe sarcina am concediu medical pana in 01.04.2016, data la care ar trebui sa intru in concediu prenatal. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie RamonaAntonia RamonaAntonia Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea stimulentului de insertie in cazul meu. Sunt in perioada de creste a primului copil urmand sa mi ... (vezi toată discuția)