avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna pentru contestare decizie pensionare si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna pentru contestare decizie pensionare si recalculare ce trebuie ...

buna
pentru contestare decizie pensionare si recalculare
ce trebuie sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Ianu , utilizator 23:27, 21 Aprilie 2021
Contestaţia se depune în 45 de zile de la primirea deciziei la instanta. Aveți scris și jos pe decizie. Recalcularea se poate face oricând dacă sunteți pensionar limita de vârstă și ați mai lucrat, indiferent de ce pensie aveți dacă aduceți adeverințe de sporuri ce nu le ați avut la data pensionarii. Vedeți art 107 din Legea 263/2010.
multumesc frumos pentru raspuns
nu am acte in plus fata de ce am prezentat la dosar, eu consider ca nu sa facut un calcul corect in special la cei 19 ani de grupa 1 de munca, 19 ani de mizerie,gaze si praf intr=o inteprindere in primele trei cele mai poluante din tara.
Ma intereseaza daca cineva legal poate face un calcul corect binteles contracost. Decizia este de 1568 lei, la 35 ani
si 2 luni de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dorel13 dorel13 Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Adaugarea sporurilor nevalorificate la data pensionarii si a sporurilor din adeverinte depuse ulterior la casa de pensii Lupu C Lupu C Buna ziua, Tatal meu este pensionar din 1994, pensie pertru limita de varsta (cod pensie V10), stagiu de cotizare 44 ani, 3 luni,17 zile. Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie mihaimares59 mihaimares59 Sunt pensionar. am lucrat din 1980 pana in 2014 dintre care 20ani si 6 luni in grupa 1- 100 % (toxic si conditii grele )si2 ani in grupa 2. dupa legegea 19 pe ... (vezi toată discuția)