avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat caracterul abuziv ...

Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat caracterul abuziv al clauzelor din contractul titlu executor,cu obligarea aparatelor de a-mi restitui sumele încasate în baza acestora.Acum însă creanta nu mai este exigibila,...
Sant in termen din nou să fac contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: flaviafanea , utilizator 12:46, 22 Aprilie 2021
Acum însă creanta nu mai este exigibila,...
Sant in termen din nou să fac contestatie la executare?


ce s-a intamplat dupa apel si cand a fost asta ?
cu obligarea aparatelor


cine sunt aparatele astea mai exact ?
E așa se întâmplă dacă ai telefon deștept și nu recitești,dar cred ca -cu putina bunăvoință -și un nespecialist își dădea seama ca e vorba de intimate nu de aparate.
Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor Și obligarea intimatelor la restituirea sumelor încasate în baza acestor clauze.
Intrebarea e daca sînt în termen din nou și pot face o nouă contestatie la executare invocând faptul că creanta nu e exigibila,certa și lichida.
Și să cer recalcularea onorariului executorului,în funcție de noua sumă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte ... flaviafanea flaviafanea Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor de la pct...Și obligarea intimatelor ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate contestatie executare clauze abuzive Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare care a fost respinsa si as dori sa depun apel, insa nu stiu daca as avea castig de cauza. o sa descriu pe scurt ... (vezi toată discuția)