avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte ...

Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor de la pct...Și obligarea intimatelor la restituirea sumelor încasate în baza acestor clauze.
Intrebarea e daca sînt în termen din nou și pot face o nouă contestatie la executare invocând faptul că creanta nu e exigibila,certa și lichida.
Și să cer recalcularea onorariului executorului,în funcție de noua sumă
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 19:25, 28 Aprilie 2021
luati initial legatura cu executorul, acesta isi va diminua onorariul proportional cu suma ramasa de recuperat.

flaviafanea a scris:

Pe 5 aprilie s-a dat hotărârea..în care se admite in parte apelul și se constată caracterul abuziv al ....clauzelor de la pct...Și obligarea intimatelor la restituirea sumelor încasate în baza acestor clauze.
Intrebarea e daca sînt în termen din nou și pot face o nouă contestatie la executare invocând faptul că creanta nu e exigibila,certa și lichida.
Și să cer recalcularea onorariului executorului,în funcție de noua sumă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat caracterul abuziv ... flaviafanea flaviafanea Mi s-a admis în parte apelul și s-a constatat caracterul abuziv al clauzelor din contractul titlu executor,cu obligarea aparatelor de a-mi restitui sumele ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Datorii...si iar datorii andrei_24 andrei_24 buna seara..am si eu o nelamurire.am imprumutat unei persoane o suma de bani si am facut un contract la notar pe care scrie ca in caz ca nu primesc banii pana ... (vezi toată discuția)