avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna tuturor! Care sunt pașii pentru depunere a unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna tuturor! Care sunt pașii pentru depunere a unei cereri ...

Buna tuturor! Care sunt pașii pentru depunere a unei cereri în anulare? Primul pas este făcut, am redactat-o. Ce urmează ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 24 Aprilie 2021
Va referiti la contestatia in anulare - cale extraordinara de atac sau la o cerere care are ca obiect anularea unui act ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cale extraordinara de atac intrerupe, suspenda sau te repune in termen prescriptie? seldom seldom Buna ziua, Termenul de prescriptie pentru un drept de creanta este de 3 ani si acest termen nu e intrerupt daca ai pierdut procesul. Astfel conf Art 2539 ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters30487 ContSters30487 as putea depune o contestatie in anulare daca hotararea nu este inca redactata? Tin sa precizez ca termenul de depunerii contestatiei este de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ dianamorena dianamorena intr-o actiune de anulare act administrativ (t.v.a)impotriva a.n.a.f., pe care am depus-o la tribunal, am facut si o cerere de suspendare executare act ... (vezi toată discuția)