Buna seara, ma poate lamurii cineva, contul meu de pe o platforma unde cumparam lucruri a fost suspendat cu 1 luna si ceva in urma. Am contactat suportul lor si nu am primit niciun raspuns. Astazi dupa o luna si o saptamana(furios putin) am decis sa ii contactez la loc si sa ii intreb ce se mai intampla, au trecut o luna si contul meu era inca in procesul de verificare pentru ca spune ei "am incalcat regulamentul lor". In aceasta seara miraculos si-au terminat ancheta de revizuire a contului si au decis ca nu a fost o eroare si ca am incalcat regulamentul. Evident ca nu am primit nicio dovada(ca asa e in lumea online, nu primesti nicio dovada). La momentul actual am pierdut documente de cateva mii de euro...
Ma poate ajuta cineva? Chiar nu stiu ce sa fac la ora actuala... Ma gandeam sa contactez ANPC, doar ca site-ul respectiv nu vinde nimic el, el e doar un intermediar ca si olx... Nu am experienta cu procesele si nici nu stiu ce sa fac la ora actuala.M-am sfatuit cu un avocat care a analizat atat mesajele pentru care am fost suspendat cat si regulamentul, acesta considerand ca acestia au comis un abuz..
Ce pot face mai departe, avand in vedere ca firma respectiva are sediul in Israel... Nu am experienta sa deschid un proces si nici nu stiu cum...
contul dvs pe platforma este gratuit sau platit? ANPC nu are nici o putere nici in Romania: el poate sa amendeze, sa suspende, dar nu va poate da contul inapoi. nu in ultimul rand, daca dvs nu cumparati nimic de la firma care detine platforma, nu sunteti consumator.